توجه
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

کانکور خزانی 1393 مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیریت
چهارشنبه, 02 مهر 1393 ساعت 17:50

مؤسسۀ تحصیلات عالی جامی که از چهار سال به اینسو، در گسترۀ فعالیت های اکادمیک ، رونق و اعتلای شایسته ای را با کسب افتخارات بزرگ علمی کمائی کرده است، با برگزاری مؤفقانۀ کانکور خزانی 1393 چراغ دیگری را، فرا راه پژوهندگان علم و ادب و عرفان ومعرفت بر افروخت .

این مراسم با شکوه ، با حضور داشت هیئت منتخب وزارت محترم تحصیلات عالی وفرهیختگان میادین علمی_ تحقیقی با قرائت تجلی ساز الهی آغاز گردیده ، متعاقبا  محترم الحاج محمد ناصر عطائی رئیس مؤسسۀ تحصیلات عالی جامی صحبت های افتتاحیه را ایراد نموده از دیدگاه نیک وزارت تحصیلات عالی در قبال این مؤسسه و مساعدت های بی دریغ شان جهت برآورده شدن اهداف علمی مؤسسه سپاسگذاری ویژه به عمل آورد .سپس محترم "الحاج داکتر عبدالظاهر محتسب زاده " رئیس عمومی دانشگاه هرات بیانیۀ همه جانبۀ خویش را ایراد فرموده ضمن یادآوری از کارکردهای مؤثر و چشمگیر مؤسسۀ تحصیلات عالی جامی این مؤسسۀ را یک نهاد علمی اکادمی خوش نام و یکی از بهترین دانشگاه ها درسطح کشور معرفی نمود . وی از تلاش های خستگی ناپذیر کارمندان این مؤسسه جهت نیل به اهداف استراتژیک وزارت که همانا تولید انگیزه برای فراگیری هر چه بیشتر و بهتروپرورش استعدادهای نسل نوین میباشد کمال قدردانی رابه عمل آورد. رئیس عمومی دانشگاه هرات،  ضمن بر شمردن اهداف وزارت تحصیلات عالی جهت ایجاد و توسعۀ نهاد های اکادمیک به داوطلبان کانکور از معیاری بودن عرضۀ خدمات و شیوه ها ی تدریس مطابق با نورم های استندرد اطمینان داده برایشان آرزوی کسب بلند ترین مدارج علمی را نمود .

به تعقیب آن محترم داکتر محمد ناصر نبی زاده ضمن ایراد سخن ، از وجود اصل شفافیت در این امتحان اطمینان داده با مشارکت  هیئت رهبری پوهنتون هرات ونمایندگان مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی، امتحان را رسما  افتتاح نمود. این آزمون در رشته های طب معالجوی ،حقوق وعلوم سیاسی ،شرعیات ،اقتصاد و انجنیری با مؤفقیت به پایان رسید.

{gallery}kankurkhazani93{/gallery}

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 06 مهر 1393 ساعت 15:42