استخدام کدر علمی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیریت
دوشنبه, 04 اسفند 1393 ساعت 15:54

مؤسسۀ تحصیلات عالی جامی که یکی ازنهادهای پیشتاز در عرصۀ دانش و پژوهش در ولایت هرات بوده و به عنوان یک مرجع معتبرعلمی- اکادمیک از سال 1389 شروع به فعالیت نموده و در این حوزه پیشرفت های قابل ملاحظه ای را به دست آورده  است؛ مصمم است تا با جدیت و پشتکار در راستای معیاری شدن هر چی بیشتر این مؤسسه در مطابقت با نورم های استندرد، مسیر پویایی و رو به انکشافش را همچنان تداوم بخشد.

برای نیل به این هدف، برای استخدام اساتید دائمی  به عنوان یکی از شاخصه های معیاری شدن اهمیت ویژه ای را قائل گردیده و بست های متعددی را از چندی به اینسو به اعلان داده است .

اساتید زیادی با در نظرداشت ظرفیت ها ی کاری تا کنون استخدام و دو استاد دیگر را با توجه به شرایطی که تذکر خواهیم داد در رشته های زبان "انگلیسی" و "ثقافت اسلامی" استخدام خواهد نمود.

از واجدین شرایط خواهشمندیم تا سی وی های خویش را تا به تاریخ 10/12/1393 به بخش پذیرش مؤسسه تقدیم نمایند.

شرایط استخدام :

1. داشتن سند ماستری در رشتۀ مربوطه