رونمایی از فصلنامه فرهنگی – اجتماعی دانشجویی «جام دانش» دانشگاه جامی

در دنیای امروز، مقاله و مقاله‌نویسی روز به روز از اهمیّت بیشتری برخوردار می‌شود. به‌خصوص مقاله‌های دانشگاهی که در همه شاخه‌های علمی یگانه مرجع اصیل دانش و آگاهی به شمار می‌رود. پژوهشگران و دانشگاهیان از این فُرم نوشتاری برای انتشار دستاوردهای پژوهشی، علمی و یا مقاصد آموزشی و انتقال دانش و تجارب خود استفاده می‌کنند. هم‌چنین امروز در مراکز دانشگاهی، احاطة علمی و سطح دانش و دریافت افراد را بر اساس نوشتار و نوع مقاله‌های آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌دهند و مقالاتی علمی که در مجلات معتبر اجازه چاپ و انتشار می‌یابد، نیز نشان تثبیت فضل و مهارت افراد نویسنده است و در بالا بردن سطح دانش و ارتقای رتبه علمی آن کمک شایانی می‌کند. گاهی نیز نگارش و چاپ مقاله علمی یکی از معیارهای گزینش داوطلبان در بورسیه مقاطع تحصیلیِ بالاتر به شمار می‌رود و نهایتاً اینکه در رده‌بندی و اعتبار دهی علمی دانشگاه‌ها میزان و کیفیت مقاله‌های منتشر شده محصلان و استادان حائز اهمیّت بسیار است.
پوهنتون جامی با آگاهی کامل از این مهم، برخود می‌بالد و مفتخر است که با فراهم‌سازی زمینه‌های ترقی و بالندگی و باتربیت جوانان برومند، روز به روز به اهداف تعلیمی و آموزشی خویش نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود و نیروهایی با اندیشه قوی، صاحب قلم و با کفایت کاریِ عالی را تحویل جامعه می‌دهد؛ یکی از نشانه‌هایِ بارز این سخن، نگارش و چاپ مقالات محصلان در قالب مجله دانشجویی است که الحمد لله، برای نخستین‌بار در سطح دانشگاه‌های خصوصی در سطح کشور، با تلاش و اهتمام جمعی از دانشجویان فعّال دانشگاه جامی، اوّلین شماره فصلنامه وزین دانشجویی «جام دانش» چاپ و آماده رونمایی شده است.
به میمنت این رویداد مهم علمی و فرهنگی با حضور دانشجویان، کارمندان، استادان و مسئولین دانشگاه جامی و عموم دانشجویان و علاقه‌مندان، «محفل رونمایی از مجله جام دانش» برگزار می‌گردد. لذا از شما فرهیخته و گرامی دعوت می‌شود که با حضور خود بر شکوه این محفل بیافزایید.

زمان: روز پنجشنبه / ۱ قوس ۱۳۹۷ از ساعت ۸:۳۰ الی ختم
مکان: دانشگاه جامی، سالن کنفرانس ها