تاریخچه دانشگاه

دانشگاه جامی به عنوان یک  نهاد پیشتاز در راستای ایجاد نهادهای اکادمیک در سطح کشور، درسال ۱۳۸۹جواز فعالیت خویش را به شماره ثبت (۳۵_۴۴)کسب نموده و عملا با تأسیس دانشکده های اقتصاد، انجنیری، شرعیات، حقوق و علوم سیاسی درولایت هرات آغاز به کار نمود. این دانشگاه با تبعیت از پلان استراتژیک و پالیسی های وزارت محترم تحصیلات عالی و با هدف ایجاد تحولات بنیادین در ساحۀ دانش و پژوهش، برنامه های خویش را عیار نموده و در راستای خدماتی در خور و شایسته همت گماشته است.

کیفیت برتر آموزش و ارائۀ خدمات ارزنده، همیشه در محراق توجه مسئولین این دانشگاه بوده و می باشد. روی همین ملحوظ استخدام اساتید خبره و زبردست را با مدارک معتبر ملی و بین المللی در مقطع ماستری و دکترا در اولویت کاری خویش قرار داده و به نیازهای علمی دانش پژوهان به بهترین وجه ممکن پاسخگویی کرده اند.

قطعا همین پاسخگویی ها و رضایت خاطر مسئولین وزارت محترم تحصیلات عالی بعد از نظارت و وارسی دقیق از کارکرد دانشگاه، باعث ایجاد دانشکده های طب معالجوی و زراعت به عنوان پنجمین و ششمین دانشکده های این دانشگاه گردیده است. این دانشگاه افتخار دارد که توانسته است بعد از نظارت و تدقیق هیئت مؤظف وزارت محترم تحصیلات عالی با اتخاذ مقام، جزء بیست دانشگاه برتر افغانستان محسوب گردد.

هدف بلند مدت این دانشگاه تربیۀ کدر متخصص و متعهد بوده و مصمم است تا با گسترش حوزه کار و فعالیت به دیگر ولايات کشور عزیز ما افغانستان ،از یک پوهنتون به یک مجموعه بزرگ دانشگاهی مبدل گردد. به همین منظورجهت اعمار تعمیری مناسب، در یکی از فضاهای حومه شمالی شهر هرات موازی صد جریب زمین تهیه و ثبت گردیده و کار ساخت و ساز آن نیز عملا  آغاز گردیده است.

مشاهده همه