آگاهی دهی حقوقی در مورد نحوه ثبت نام آنلاین برنامه ستاژ قضایی

19 عقرب 1397

چگونگی نحوه ثبت نام آنلاین برنامه ستاژ قضایی عنوان سیمناری بود که روز سه شنبه مورخ ۳۰ /۱۱/ ۱۳۹۷ در سالون کنفرانس های دانشگاه جامی با اشتراک جمع کثیری از فارغان اناث دانشگاه جامی و سایردانشگاه های خصوصی و دولتی که از سوی پروژه عدالت به همکاری دیپارتمنت قضایی – حارنوالی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار گردید. درآغاز برگزار کننده گان برنامه از توجه حسن نیت هیئت رهبری دانشگاه جامی در مورد برگزاری این سیمنار ابراز تشکر و قدردانی نمودند و برگزاری این سیمنار را درجهت افزایش معلومات حقوقی اشتراک کننده گان موثر خواندند. سیمینار شامل دو بخش بود: بخش ارایه معلومات حقوقی وارایه معلومات تخنیکی (چگونگی نحوه ثبت نام آنلاین). بخش اول را محترم خانم امینی و بخش دوم را محترم داکتر عظیمی ارایه نمودند، و دراخیر به سوالات اشتراک کننده گان پاسخ همه جانبه ارایه گردید.