دومین نشست مشورتی هیئت علمی پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی با ریاست محترم ارشاد، حج و اوقاف ولایت هرات

20 جدی 1402

نشست هیئت علمی پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی، با ریاست محترم ارشاد، حج و اوقاف ولایت هرات: طبق پلان های از قبل تعیین شده و به سلسله برنامه ها؛ برای ایجاد توأمیت ها با ادارات ذی ربط، اشاعۀ علم و فرهنگ، انکشاف جامعه و تقدیم نسلی متعهد و متخصص، هیئت علمی پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون جامی، با ریاست محترم ارشاد، حج و اوقاف ولایت هرات نشست پلان شدۀ داشتند که روی موضوعات مهم ذیل بحث و تبادل نظر صورت گرفت:

1. تقدیر و تشکر بابت همکاری های دو جانبه
  2. تقدیم تعداد 4000 ورق اوقات شرعی دایمی اذان های پنج گانه به افق شهر  هرات و ولسوالی ها
  3. صحبت پیرامون راه اندازه تحقیقات مشترک
  4. صحبت پیرامون برگزاری سیمینار ها، کنفرانس ها و ورکشاپ های علمی مشترک
  5. صحبت پیرامون نگارش، تهیه و توزیع بروشور های معلوماتی دینی مشترک
  6. صحبت پیرامون تهیه، چاپ و نصب بنر های معلوماتی در نقاط مختلف
  7. صحبت پیرامون چاپ کتاب های رهنماء، مثل رهنمای حج، خطبات جمعه، دارالحفاظ ها و مدارس دینی و ... طی این دیدار فیصله گردید، تا هر دو نهاد با استفاده از تجارب علمی و عملی متخصصین خویش، در جهت انکشاف جامعه، تنویر و تبیین موضوعات مهم دینی، اخلاقی و اجتماعی قدم های مؤثری را بر دارند.جناب مولوی صاحب عزیزی وعده سپردند تا بنابه دعوت هیئت علمی پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی به پوهنتون جامی تشریف آورده و تفاهم نامه مشترک همکاری بین هر دو نهاد عقد گردیده و بر مبنای آن اقدامات صورت گیرد.در اخیر نشست،  به تعداد 3000  ورق  اوقات شرعی دایمی اذان های پنج گانه به افق شهر  هرات و ولسوالی ها، که با حمایت و همکاری مادی و معنوی پوهنتون جامی تهیه گردیده بود، توسط استاد بصی  ر احمد نادی رئیس پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی برای رئیس محترم ارشاد، حج و اوقاف تقدیم گردید.