پوهنتون جامی فارغ‌التحصیلان حائز نمرات برتر امتحان شورای طبی را تقدیر نمود.

6 میزان 1402

در مراسمی که به همین مناسبت، یوم پنجشنبه ۳۰ سنبله ۱۴۰۲ در سالون کنفرانس پوهنتون جامی برگزار گردید، ابتدا بعد از تلاوت چند از آیات کلام‌الله مجید، دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی ضمن عرض تبریک به دانش آموخته گان، در سخنانی مشکلات سیستم صحی موجود در کشور را برشمرد و رسالت فارغ‌التحصیلان رشته طب را تبیین نمود‌. سپس دوکتور سیدنعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی طی سخنانی توصیه هایی را به دانش آموخته گان پیرامون رعایت اخلاق طبابت در محيط کار ارائه نمود. دوکتور امیرنژاد آمر سرویلانس به نماینده گی از صحت عامه ضمن سپاسگزاری از پوهنتون جامی، در سخنانی فارغ‌التحصیلان را برای خدمت در جامعه بخصوص در مناطق دور دست و تلاش برای ارتقای سویه ی علمی و تخصصی تشویق نمود‌. در ادامه دوکتور بشیراحمد بشارت دانش آموخته ی پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی به نمایندگی از فارغ‌التحصیلان از ارائه خدمات پوهنتون جامی و راه اندازی برنامه‌های حمایوی ویژه ی فارغ‌التحصیلان سپاسگزاری نمود. در پایان این مراسم، از فارغ‌التحصیلان طب جامی که در امتحان شورای طبی کشور حائز نمرات برتر و کسب موفقیت شده اند با اهداء تحسین نامه قدردانی بعمل آمد.