چهارمین گروه از دانشجویان پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی، جهت سپری نمودن دوره ستاژ رهسپار کشور جمهوری اسلامی ایران میشوند.

31 ثور 1402

چهارمین گروه از دانشجویان پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی، بر اساس مفاد تفاهم نامه منعقده بین پوهنتون جامی و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جهت سپری نمودن دوره ستاژ رهسپار کشور جمهوری اسلامی ایران میشوند. در مراسم ویژه ای که به مناسبت راهنمایی و خداحافظی دانشجویان در روز دوشنبه 28 حمل در این پوهنتون برگزار گردید معاون علمی پوهنتون جامی محترم دکتر عتیق الله رحیمی ضمن سپاسگزاری از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جهت تامین نیازهای آموزشی، از محصلان خواست تا از فرصت ارزشمند دانشجویی حداکثر بهره را ببرند و برای تحقق رسالت شان که همانا توسعه ی علم است برنامه ریزی نمایند. دوکتور سیدنعیم عالمی رئیس دانشکده طب معالجوی پوهنتون جامی نیز با تأکید بر ضرورت رشد معنوی دانشجویان در زمان تحصیل، عنوان کرد: حضور دانشجویان در محیط های جدید آموزشی باعث افزایش انگیزه برای رسیدن به سطوح بالاتر علمی می شود و مسلم است که این امر افتخار قابل قدری برای پوهنتون به ویژه پوهنحی طب جامی خواهد بود. در ادامه اعضای هییت رهبری حاضر در جلسه طی سخنانی به استفاده ی دانشجویان از امکانات و ظرفیت های بالقوه دانشگاه در راستای تقویت و ارتقای فعالیت های علمی فرهنگی شان تاکید نموده و حمایت خود را به منظور انجام همکاری لازم با دانشجویان اعلام نمودند. دانشجویان این دور نیز مانند دوره های قبلی تعهد سپردند که با توفیق الله متعال و حمایت دانشگاه شان، نهایت تلاش مینمایند تا با دستاورد دوباره به کشور شان برگردند و برای مردم و جامعه طبی خوش مصدر خدمت قرار گیرند.