بررسی تأثیر رسانه اجتماعی بر ارزش ویژه برند با میانجیگری ابعاد قدرت دلبستگی برند (مورد مطالعه: پوهنتون خصوصی جامی در ولایت هرات)

15 قوس 1402

دلبستگی به برند، از چالش‌های مدیران بازاریابی برای ایجاد و حفظ پیوندی قوی و ماندگار با ارزش ویژه برند است. این پژوهش با هدف بررسی تأثیر رسانه اجتماعی بر ارزش ویژه برند با میانجی گری ابعاد قدرت دلبستگی برند پوهنتون خصوصی جامی در استان هرات صورت گرفته است. تحقیق حاضر به لحاظ هدف، کاربردی است و به لحاظ روش اجرا، توصیفی و پیمایشی است. جامعه آماری شامل تمام دانشجویان تمام رشته‌های پوهنتون جامی هرات جامعة آماری این پژوهش در نظر گرفته شده‌اند که با توجه به برآورد اولیه از حجم جامعه، تقریباً برابر با 5971 نفر تقریب زده شد. روش نمونه گیری در پژوهش حاضر تصادفی طبقه‌ای می‌باشد. با توجه به حجم جامعه اماری که تعداد 5971 بود و با قرار دادن این عدد در فرمول کوکران، تعداد 360 نفر از دانشجویان مورد سنجش قرار گرفتند. برای جمع‌آوری داده‌ها از ابزار پرسشنامه دنیس و همکاران استفاده گردید. سپس کلیه فرضیه‌های مطرح شده با استفاده از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری و با استفاده از نرم‌افزار smart pls مورد آزمون و تحلیل قرار گرفت. در نهایت نتایج نشان داد رسانه اجتماعی بر ارزش ویژه برند با میانجی گری ابعاد قدرت دلبستگی برند پوهنتون خصوصی جامی در استان هرات دارای تأثیر مثبت و معناداری است.