ارائه و نحوه سنجش انواع مالیه ( اظهار نامه های مالیاتی )

6 دلو 1400

دانشکده اقتصاد و مدیریت به تاریخ 28/10/1400 ورکشاپ آموزشی دو روزه را تحت عنوان « ارائه و نحوه سنجش انواع مالیه ( اظهار نامه های مالیاتی )» به مناسبت از تجلیل هفته مالیات، با حضور داشت اعضای محترم مستوفیت ولایت هرات، هیئت‌علمی, کارمندان، فارغین و دانشجویان دانشکده اقتصاد و مدیریت در سالون امتحانات برگزار نمود. ورکشاپ با قرائت قاری صاحب بهاء الدین جامی آغاز و به تعقیب آن استاد شمس الحق فضل معاون محترم اداری و مالی پوهنتون پیرامون اهمیت پرداخت مالیه توسط شهروندان کشور صحبت های ایراد فرمودند. سپس محترم الحاج حافظ خلیل احمد ابو احسان مستوفی ولایت هرات سخنرانی رهنمودی خویش را بیان داشتند. بعد از ایشان ورکشاپ آموزشی توسط محترم استاد اسد الله صدیقی تحت موضوعاتی چون: تعريف ماليات در قوانین مالیاتی افغانستان، سال مالی چیست ؟، فهم سیستم ارزیابی خودی، مفیدیت سیستم ارزیابی خودی چیست ؟، حقوق مالیه دهنده، مکلفیت کارکنان ادارۀ مالیات، اظهارنامه مالياتي چیست؟، مالیات موضوعی بر معاش کارمندان، ماليات موضوعی بركرايه منازل و ساختمان ها، ماليات موضوعی بر قرارداد، ماليات معاملات انتفاعي، نورم های مالیات معاملات انتفاعی، لست نمودن مجموع عواید، سنجش ماليات و ماليات برعايدات سالانه ارائه گردید. نتیجه ورکشاپ: دانشجویان با نحوه سنجش انواع مالیات و خانه پری اظهارهای نامه های مالیاتی آشنا و علاوه بر تئوری بودن به شکل عملی، نحوه خانه پری اظهارنامه های مالیاتی را آموزش دیدند.