المپیاد علمی-دانشجویی را تحت عنوان

16 عقرب 1402

مورخ 16/08/1402 پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی المپیاد علمی-دانشجویی را تحت عنوان « اناتومی استخوان شناسی اطراف علوی وسفلی»، بین سمستر های دوم این پوهنحی با حضور جمع کثیری از محصلان در سالون کنفرانس های این پوهنتون برگزار نمود. این برنامه با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط فرید احمد محصل پوهنحی طب معالجوی آغاز گردید. در نخست دوکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی ضمن خوش آمدگویی به اشتراک کنندگان، نکات چند پیرامون اهمیت دایر نمودن المپیاد های علمی در سطح پوهنتون، ایراد فرمودند. متعاقبا محترم دوکتور محمد اکرم نعمتی متخصص جراحی مغز و ستون فقرات و استاد پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی و همچنان راهنمای محصلان در این برنامه پیرامون روند مسابقه راهنمایی از فرایند المپیاد را توضیح داد. سپس برنامه با پرسش و پاسخ آغاز گردید. سرانجام بعد از رقابت هیئت داور که متشکل از دکتور سیدنعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی، دوکتور محمد اکرم نعمتی و دکتور نثار احمد احمدی بود گروپ (ب) سمستر دوم ب مقام اول و سمستردوم الف مقام دوم را از آن خود نمودند. در ختم برنامه دوکتور سید نعیم عالمی از دکتور نعمتی بابت راه اندازی این برنامه و از محصلان بابت آمادگی قابل ستایش شان ابراز قدردانی نموده و تقدیر نامه برای گروپ اول و گروپ دوم تفویض شد.