برنامه شریک سازی نتایج تحقیقات علمی پوهنحی طب معالجوی

9 عقرب 1402

پوهنحی طب معالجوی به هدف شریک ساختن نتایج تحقیقات، بهبود وضعیت صحی کشور و ترویج فرهنگ تحقیقات، کنفرانس علمی ـ تحقیقی را به تاریخ ۱۰ عقرب ۱۴۰۲ خورشیدی در سالون جلسات پوهنتون جامی برگزار نمود. در این کنفرانس در عرصه های مختلف رشته طب، تحقیقاتی که انجام شده بود، چهار مقاله‌ی تحقیقی پیرامون

• ميزان شیوع، بروز و مرگ و میر سرطان در افغانستان،
  • واقعات دیسک کمر، مرض هپاتیت B در افغانستان،
  •   مرض HIV در افغانستان،
  • مطالعات توصیفی واقعات دیسک کمر در شفاخانه حوزوی هرات،
و مطالب مهم علمی دیگر از سوی استادان ارایه و یافته‌های آن با اشتراک کنندگان شریک شد. دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی اهداف اساسی این کنفرانس را شریک ساختن تجارب و نتایج تحقیقات انجام شده عنوان کرده گفت: در این اواخر در پوهنتون جامی پیشرفت قابل ملاحظه ی در بهبود کیفیت به خصوص در بخش تحقیق و پژوهش صورت گرفته است. ولی با آن هم از استادان میخواهم تا در بخش صحت که نیاز جامعه است تحقیقات بیشتر نمایند. گفتنی است که در جریان این کنفرانس نتایج تحقیقات علمی که از سوی استادان و محققان ارایه شد روی آن بحث و تبادل نظر نیز صورت گرفت.