برگزاریِ ورکشاپ شریک‌سازی پلان استراتیژیک پوهنحی حقوق و علوم سیاسی به همکاران (کارمندان) پوهنتون جامی!

2 جدی 1402

به روز چهارشنبه 23 حمل سال 1402 خورشیدی ورکشاپ آموزشی به منظور شریک‌سازی پلان استراتیژیک (1402-1406) پوهنحی های پوهنتون جامی در اتاق جلسات این دانشگاه برگزار شد و در آن مسئولین هر پوهنحی از جمله پوهنحی حقوق و علوم سیاسی مهم‌ترین نکات پلان استراتژیک واحد خویش را ارائه نمودند. پلان‌های استراتیژیک 1402 – 1406 پوهنحی های پوهنتون جامی که شامل دیدگاه، مأموریت، اهداف، ارزش‌ها، استراتیژی‌ها و در کل تصویر آینده‌ی آن‌ها می‌باشد، در مطابقت به نیازهای بازار و جامعه ترتیب گردیده است. این پلان‌ها با استفاده از تحلیل SWOT (محیط داخلی و خارجی) مورد بررسی قرار گرفته و بر اساس نتایج بدست آمده موقعیت تعیین و استراتژی‌های کلی تدوین گردیده است. در نهایت، فعالیت‌ها و منابع لازم جهت تحقق اهداف استراتیژیک، پیش‌بینی شده اند. در این برنامه، هیئت رهبری پوهنتون جامی ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات ارزش‌مند شان در مورد برنامه‌های پلان‌های استراتژیک، حمایت و پشتیبانی‌شان را در تطبیق آن‌ها اعلام نمودند. پوهنتون جامی ضمن سپاس‌گزاری از ادارات مختلف دولتی و خصوصی در جهت تدوین پلان‌های استراتیژیک این نهاد، هم‌چنان احترامانه دعوت می‌کند تا در راستای تطبیق فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده نیز همکاری‌های لازم را انجام داده تا در کنار یک‌دیگر در توسعه‌ی جامعه نقش خویش را ایفاء نموده باشیم.