برگزاری سمینار دانشجویی تحت عنوان« بررسی رژیم اسرائیل از شکل گیری تا هسته ای شدن»

2 جدی 1402

پوهنحی حقوق و علوم سیاسی با سهم دهی دانشجویان در پیشبرد سمینار های دانشجویی، این فرصت را مساعد می سازد تا دانشجویان در محدودۀ توان علمی خویش در یک جمع رسمی فرصت اظهار نظر را داشته باشند. و بتوانند با اعتماد به نفس یک برنامه علمی را پیش ببرند. روی همین منظور روز پنجشنبه مورخ ۲ قوس ۱۴۰۲ سمینار دانشجویی تحت « بررسی رژیم اسرائیل از شکل گیری تا هسته ای شدن» در اتاق ۳۰۸ برای (۳۱) تن از دانشجویان این پوهنحی برگذار گردید. در ابتدایی برنامه با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط یک تن از دانشجویان آغاز گردید. سپس محترم میلاد عزیزی دانشجویی سمستر دوم پوهنحی حقوق و علوم سیاسی معرفی رژیم اسرائیل، تاریخچه مختصر از رژیم اسرائیل، محدوده جغرافیایی آن، سرعت رشد اسرائیل به لحاظ امکانات نظام و در نهایت هسته ای شدن آن را با فصاحت تمام و بیان واضح برای دانشجویان ارایه نمود. برنامه با استقبال گرم سایر محصلان به پایان رسید و این انگیزه را در بین دانشجویان ایجاد کرد که می توانند با در نظر داشت توان علمی خویش در اجتماع حضور یابند و اظهار نظر علمی نمایند.