برگزاری سیمینار علمی “شیوه های نوین تدریس”

19 میزان 1401

به روز دوشنبه مؤرخ ۱۸ میزان ۱۴۰۱ سیمینار علمی روش های نوین تدریس با ارائه دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی دانشگاه جامی برای کادر علمی پوهنتون در سالون جلسات دانشگاه برگزار گردید. این سیمینار که توسط پوهنحی اقتصاد پوهنتون جامی برنامه ریزه شده بود با تلاوت آیات چند از کلام روح پرور الهی توسط استاد عظیمی آغاز و سپس دکتر رحیمی به تشریح محتواي این سیمینار پرداخت. در ادامه هر یک از اشتراک‌کنندگان این برنامه که اعضای کادر علمی دانشگاه جامی بودند تجارب و اندوخته های خویش را از روش های تدریس و ویژگی های یک استاد موفق باهم شریک ساخته و در نهایت برنامه با جمع بندی و نتیجه گیری خاتمه یافت. روش های تدریس تا آنجا در امر آموزش اهمیت دارد که گروهی از اندیشمندان تربیتی، تسلط به روش های تدریس را مهتر از دانش و اطلاعات علمی استاد دانسته اند، تجربه نشان داده است معلمان که به روشهای تدریس مسلط بوده اند، از دیگر همکاران خود که تنها به اطلاعات علمی تکیه داشته اند، موفق تر بوده اند.