برگزاری ورکشاب روش تحقیق کاربردی برای دانشجویان علوم سیاسی

2 جدی 1402

یادگیری روش تحقیق یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین نیازهای محوری محصلان در طور دوران تحصیل است، و محصلان در مقاطع مختلف نیازمند فراگیری این دانش هستند. امروزه یکی از بارزترین ارزش گزاری پوهنتون ها و مراکز علمی برایند علمی- تحقیقی و آثار نوشتاری آن است. با تغییرات پیش آمده در کشور، وزارت تحصیلات عالی نسبت به تحقیقات علمی اهمیت و ارزش خاصی قایل گردیده و تلاش جدی را در قسمت تحقیقات کیفی و کمی آغاز نموده است. با درک این حساسیت پوهنحی حقوق وعلوم سیاسی با هدف توانمند سازی محصلان عزیز  و بهره‌وری  و بکارگیری اندوخته‌های چند ساله آنان،  اقدام به برگزاری ورکشاب روش تحقیق تحت عنوان «روش تحقیق کاربردی ویژۀ علوم‌سیاسی» نموده است. هدف از برگزاری این ورکشاب یادگیری تکنیک‌ها،  پیچ و خم‌ها و فنون تحقیقی است  که محصلان عزیز باید در خلال تحصیلات خویش این تکنیک‌ها را فرا گرفته و با فراز وفرود آن آشنایی کامل پیدا نمایند. این ورکشاپ توسط دکتر میرزا حسین فاضلی استاد و آمر دیپارتمنت اداری-دیپلماسی پوهنحی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون جامی طی سه روز به تاریخ ۲۱­-۲۳/۳/۱۴۰۱  برگزار گردید.