برگزاری ورکشاپ آموزشی « مهارت های مکتوب نویسی ( رهنمود مراسلات اداری )»

19 ثور 1402

دانشکدۀ اقتصاد پوهنتون جامی ورکشاپ دو روزه ای تحت عنوان « مهارت های مکتوب نویسی ( رهنمود مراسلات اداری )»  به روزهای دوشنبه و سه شنبه ( 18-19 ثور 1402 ) برای دانشجویان این پوهنحی برگزار نمود. هدف از برگزاری این ورکشاپ، آشنا سازی دانشجویان با انواع نامه های اداری، پیشنهادات و استعلام رسمی و همچنان نحوۀ نگارش آنها بوده است. محترم عزیز الله صامت معاون و استاد دانشکدۀ اقتصاد، بعنوان ارایه کننده این ورکشاپ؛ روی موضوعاتی چون: مکاتبات اداری، نامه اداری، مهمترین ویژگی های نامه های اداری، نقش و اهمیت نامه های اداری، اجزای نامه های اداری و سایر موضوعاتی دیگری بود که توسط ارایه کننده ورکشاپ برای اشتراک کننده گان بیان گردید. این ورکشاپ در روز دوم با انجام کار گروهی و تفویض سپاس نامه برای ارایه کننده ورکشاپ و تصدیق نامه برای اشتراک کننده گان به پایان رسید.