برگزاری ورکشاپ آموزشی یک روزه چگونگی نوشتن بزنس پلان

14 عقرب 1402

دانشکده اقتصاد به تأسی از پلان برنامه های علمی خویش ورکشاپ آموزشی یک روزه "چگونگی نوشتن بزنس پلان" را برای دانشجویان خویش به تاریخ ۱۳ عقرب ۱۴۰۲ برگزار نمود. در آغاز برنامه محترم استاد شمس الحق " فضل" استاد دانشکده اقتصاد ضمن قدر دانی از زحمات محترم استاد محمد "نویر"، برگزاری چنین برنامه ها را برای ارتقای ظرفیت بیشتر دانشجویان مؤثر خواند. متعاقباً مطالب این ورکشاپ توسط محترم استاد محمد "نویر" استاد این دانشکده حسب ذیل ارائه گردید: • اهمیت نوشتن یک طرح توجیهی • فرایند تهیه برنامه کسب و کار • اجزای کلی و اساسی طرح توجیهی • توضیح برنامه کسب و کار • روشهای جمع آوری اطلاعات در ادامه محصلین به چند گروپ تقسیم شدند و در تدوین یک بزنس پلان سهم گرفتند و ورکشاپ با ارایه پاسخ به سوالات دانشجویان و رهنمود های اصلاحی برای کار عملی شان به پایان رسید. در آخر محترم عزیز الله صامت معاون پوهنحی اقتصاد از محترم استاد محمد نویر بابت ارائه ورکشاپ و سهم گیری فعال دانشجویان اظهار سپاس نمود و از شرکت کنندگان خواست که در صورت نیاز به رهنمایی و مشوره همیشه میتوانند به دانشکده اقتصاد مراجعه نمایند.