به روز یک شنبه مؤرخ ۰۶/۰۴/۱۴۰۱ محصلین سمستر ششم و هفتم دانشکده اقتصاد از اداره های مستوفیت ولایت هرات به شکل سیر علمی بازدید نمودند!

6 سرطان 1401

این برنامه با قرائت قاری صاحب جلیل احمد فضل آغاز گردید. متعاقباَ محترم غلام فاروق مایار آمر بررسی مستوفیت ولایت هرات، برای دانشجویان خوش آمدید عرض نموده و پیرامون فعالیت های مستوفیت ولایت هرات برای محصلین معلوماتی را ایراد فرمودند. بعد از ایشان محترم غلام رضا مختار زاده مدیر عمومی خدمات مالیه دهنده به مدت یک ساعت به شکل تئوری در مورد مالیات، انواع مالیات، سنجش مالیات و عواید و مصارف مستوفیت توضیحات ارائه نمودند، و به سوالات دانشجویان توسط محترم استاد اسد الله صدیقی، استاد جلیل احمد فضل و حاجی همایون رئوفی آمر سیستم و خدمات مالیه دهنده پاسخ ارائه گردید. سپس دانشجویان به چهار گروه تقسیم شدند و با رهنمایی استاد صدیقی، استاد فضل و آقای مختار زاده به مدت سه ساعت از تمام بخش های عواید و مصارف به شکل حضوری دیدار نمودند.