تبیین نظریه (مطالعه و نوت گیری به روش فطری) نیکولاس لومان

3 دلو 1400

نمبر مسلسل: 1

تاریخ برگزاری: 1400/09/13

همان طور که مطلع هستید یکی از راه­های انتقال علم و دوام  فعالیت پوهنتون ها، ارائه خدمات در راستای اهداف آنها است. از آنجاییکه یکی از عمده ترین اهداف پوهنتون جامی انجام فعالیت های برون درسی به منظور ارتقای سطح علمی محصلین می باشد، بنابراین میتوان برگزاری سمینارها، کنفرانس ها و ورکشاپ ها را یکی از راه های رسیدن به این هدف نامید. بر مبنای این اصل پوهنحی انجینیری پوهنتون جامی همواره کوشیده است تا با برگزاری سمینارهای مختلف قدمی در راستای این هدف مقدس دانشگاه بردارد. روی این ملحوظ، پوهنحی انجینیری پوهنتون جامی براساس پلان از قبل تایید شده­ی خود، روز شنبه مورخ 13/09/1400 سمیناری تحت عنوان  "تبیین نظریه (مطالعه و نوت گیری به روش فطری) نیکولاس لومان" که توسط استاد انجینیر عبدالصبور حیدری ارائه گردید در سالون کنفرانس های دانشگاه جامی برگزار نمود. این سمینار که تعداد زیادی از کارمندان بخش های مختلف دانشگاه و همچنین محصلین این پوهنحی در آن اشتراک نموده بودند، راس ساعت 4 عصر  با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری صاحب صدیق الله محصل سمستر سوم پوهنحی انجینیری آغاز شد. پس از تلاوت آیات روح بخش قرآن، انونسر برنامه از جناب استاد انجینیر عبدالصبور حیدری دعوت نمود تا به ارائه­ی مطالب خویش بپردازند. در ادامه استاد حیدری به ارائه مطالب خویش پرداخت و در مورد موضوعاتی مانند:
  • یک عمل فطری چگونه شناخته می شود؟
  • کتاب خوانی چیست؟
  • بهترین روش برای مطالعه کدام است؟
  • مدل مطالعه نیکولاس لومان و مراحل مطالعه به روش فطری
به تفصیل صحبت نمود. در ختم برنامه نیز به سوالاتی که از جانب محصلین مطرح شد، توسط استاد پاسخگویی صورت گرفت.