تحلیل های کاربردی حاشیه فروش در حسابداری مصارف تمام شد

1 سرطان 1401

دانشکده اقتصاد و مدیریت به روز چهار شنبه مؤرخ 1401/04/01 ورکشاپ آموزشی تحت عنوان « تحلیل های کاربردی حاشیه فروش در حسابداری مصارف تمام شد» برای دانشجویان دانشکده اقتصاد و مدیریت در سالون امتحانات برگزار نمود. ورکشاپ آموزشی توسط محترم استاد پوهنیار بشیر احمد بشارت، تحت موضوعاتی چون: تعریف سهمیه پوشش، نسبت سهمیه فروش، محاسبه سرمایه مجموعی، مصارف ثابت فرضی، مفاد مطلوب ( متوقعه)، چگونه گی محاسبه فیصدی مفاد مطلوب و سایر موضوعات برای دانشجویان به شکل تئوری بیان گردید. سپس دانشجویان به گروه های مختلف تقسیم بندی گردیدند و سوالات فرضی را به شکل عملی حل و تشریح نمودند. نتیجه ورکشاپ: دانشجویان با نحوه سنجش سهمیه پوشش و نسبت سهمیه پوشش توانستند، وضعیت یک کارخانه تولیدی را از لحاظ مفاد و یا ضرر  به شکل فرضی محاسبه و تحلیل نمایند.