تشریح لایحه نظم و دیسپلین

11 جوزا 1401

پوهنتون جامی بعنوان یک نهاد اکادمیک در پهلوی ارایه خدمات تحصیلی با کیفیت، همیشه متعهد به تربیه نسل سالم و تاثیر گذار در افغانستان بوده است. بنابر این دانشکده اقتصاد با پیروی از این رسالت مهم کوشش نموده است، تا دانشجویان جدیدالشمول خویش را از طریق های مختلف مانند: برگزاری محافل خوش آمد گویی، برگزاری جلسات متعدد، صفحات مجازی.. با لوایح نظم و دیسپلین وزارت محترم تحصیلات عالی و پوهنتون جامی آشنا سازد.

دانشکده به این موارد هم بسنده ننموده و به صورت جداگانه در صنوف لوایح فوق به صورت مفصل برای دانشجویان تشریح و اطلاع رسانی می گردد. تا یک محیط سالم آموزشی در دانشگاه حکم فرما باشد.

بدین جهت لوایح نظم و دیسپلین وزارت محترم تحصیلات عالی و پوهنتون جامی به صورت جداگانه در دو تایم برای دانشجویان ذکور و اناث، توسط محترم استاد شمس الحق " فضل" استاد دائمی دانشکده تشریح گردید. برنامه با پاسخ به سوالات دانشجویان ختم گردید.