تکنیک های مدن جراحی در یورولوژی

12 سرطان 1402

مورخ 27/03/1402 پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی کنفرانس علمی را تحت عنوان « تکنیک های مدن جراحی در یورولوژی»، با ارائه محترم دوکتور احمد سعید یعقوبی فوق تخصص لپراسکوپی و اندویورولوژی و استاد دانشکده طب معالجوی با حضور جمع کثیری از کادر علمی، اداری و محصلین پوهنتون جامی در سالون کنفرانس های این دانشگاه برگزار نمود. کنفرانس با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط قاری استاد محمد منصور محب آغاز گردید، در نخست محترم دوکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی ضمن خوش آمدگویی به اشتراک کنندگان، نکات چند پیرامون پیشرفت تکنالوژی در عرصه طبابت مشخصاَ در عملیات جراحی، ایراد فرمودند. متعاقبا محترم دوکتور احمد سعید یعقوبی فوق تخصص لپراسکوپی و اندویورولوژی در مورد تکنک های مدرن جراحی در یورولوژی، یورولاپراسکوپی، جراحی های اندویورولوژی، مزایای جراحی لاپاراسکوپی و ازبین بردن سنگ های کلیه با استفاده از لاپراسکوپی را به بحث گرفته و به پاسخ سوالات محصلان پاسخ داده شد. محفل با دعائیه ی خاتمه پیدانمود.