حفظ انرژی و مؤثریت عایق بندی در ساختمانها

3 دلو 1400

نمبر مسلسل: 3

تاریخ برگزاری: 1400/10/11

همان طور که مطلع هستید یکی از راه­های انتقال علم و دوام  فعالیت پوهنتون ها، ارائه­ ی خدمات در راستای اهداف آنها است. از آنجاییکه یکی از عمده ترین اهداف پوهنتون جامی انجام فعالیت های فوق درسی به منظور ارتقای سطح علمی محصلین می باشد، بنابراین میتوان برگزاری سمینارها، کنفرانس ها و ورکشاپ ها را یکی از راه های رسیدن به این هدف نامید. بر مبنای این اصل پوهنحی انجینیری پوهنتون جامی همواره کوشیده است تا با برگزاری سمینارهای مختلف قدمی در راستای این هدف مقدس دانشگاه بردارد. روی این ملحوظ، پوهنحی انجینیری براساس پلان از قبل تایید شده­ی خود، روز شنبه مورخ 11/10/1400 سمیناری تحت عنوان "حفظ انرژی و مؤثریت عایق بندی در ساختمان ها" که توسط استاد انجینیر معروف شیرزاد ارائه گردید در سالن کنفرانس های دانشگاه جامی برگزار نمود. این سمینار که معاون محترم اداری و نیز کدر علمی و اداری پوهنحی انجینیری و همچنان محصلین این پوهنحی در آن اشتراک نموده بودند، راس ساعت 04:00  با خوشامد گویی به اشتراک کنندگان برنامه، توسط جناب آقای اله شاه احسان، مدیر محترم تدریسی دانشکده انجینیری دانشگاه جامی به عنوان انونسر، آغاز شد. نخست جناب قاری صاحب صدیق الله، محصل و نماینده سمستر ششم پوهنحی انجینیری پوهنتون جامی با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، آغازگر برنامه شد. پس از تلاوت آیات روح بخش قرآن، انونسر برنامه ضمن قدردانی و تشکر از جناب قاری صاحب،  از جناب استاد انجینیر معروف شیرزاد دعوت نمود تا به ارائه­ی مطالب خویش بپردازند در ادامه استاد شیرزاد به ارائه مطالب خویش پرداخت و در مورد موضوعاتی مانند:
  • عایق بندی ساختمان،
  • انواع منابع انرژی،
  • حفاظت حرارتی،
  • همزیستی مهندسی،
  • مصرف جهانی انرژی،
  • آسایش حرارتی و
  • راهکارهای حفظ انرژی
به تفصیل صحبت نمود. در ختم برنامه نیز به سوالاتی که از جانب اساتید محترم و محصلین مطرح شد، توسط استاد پاسخگویی صورت گرفت.