سمینار آموزشی “چگونگی انجام مرور دوره ای برنامه های علمی”

6 قوس 1402

یکشنبه مؤرخ ۲۸ عقرب ۱۴۰۲ سمینار مرور دوره‌ای برنامه‌های علمی که توسط دانشکده اقتصاد دانشگاه جامی تدویر گردیده بود با ارائه‌ی محترم دکتر عتیق‌الله رحیمی معاون علمی دانشگاه جامی برای تعداد از اعضای هیئت علمی دانشکده های متفاوت این پوهنتون در سالون جلسات برگزار گرید. برنامه متذکره با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید آغاز و سپس محترم عزیز الله صامت معاون دانشکده اقتصاد ضمن معرفی برنامه و خوش آمد گویی اشتراک کنندگان از محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی دانشگاه جامی بابت ارائه و سهمگیری در برگزاری این برنامه ابراز سپاس و امتنان نمود. در ادامه محترم استاد میر عثمان ایوبی رئیس هیئت امنای دانشگاه جامی در سخنان آغازین خویش ضمن مفید و مؤثر خواندن این چنین برنامه های ارتقأ ظرفیت، برگزاری این سمینار را از جانب دانشکده اقتصاد و معاونیت علمی دانشگاه جامی در خور ستایش خواند و تاکید نمود که تمرکز و توجه بر تطبیق درست و کامل معیارهای تضمین کیفیت منجر به بهبود و ارتقای کیفت در سطح نهاد می‌گردد. در ادامه محترم دکتر رحیمی به ارائه سمینار پرداخت و از مسئولین دانشکده های مختلف خواست که مطابق رهنمود وزارت تحصیلات عالی و مراحل مشخص شده در این سمینار به انجام مرور دوره ای برنامه های علمی و تدوین گزارش آن بپردازند. در خاتمه برنامه با دعائیه محترم استاد بصیر احمد نادی رئیس دانشکده شرعیات و علوم اسلامی به پایان رسید.