شکل گیری مجدد امارت اسلامی؛ تضاد وتعامل با جامعه جهانی

16 قوس 1400

نمبر مسلسل: 002

ارائه‌کننده: دکتور میرزا حسین فاضلی، استاد دانشگاه جامی.

برگزار کننده:‌ پوهنحی حقوق و علوم سیاسی

پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه جامی بر پایه‌ی اهداف متعالی خویش در زمینه ارتقاء ظرفیت دانشجویان، ورکشاپ علمی را تحت عنوان (شکل گیری مجدد امارت اسلامی؛ تضاد و تعامل با جامعه جهانی) به تاریخ: 1400/09/15 برگزار نمود. این ورکشاپ با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید؛ ابتداء یکی از دانشجویان دست نوشته ای را پیرامون تحولات اخیر در افغانستان به خوانش گرفت و به تعقیب آن؛ ورکشاپ توسط دکتر میرزا حسین فاضلی آغاز شد. جناب دکتر میرزا حسین فاضلی موضوع را از دیدگاه حقوق بین الملل مورد بررسی قرار داده و پیرامون شناسایی امارت اسلامی از سوی جامعه جهانی و همچنین چالش های فراروی امارت اسلامی، فراز و فرود های این مسیر را با توجه به جایگاه مقوله شناسایی در نظام بین الملل به بحث گرفتند. ایشان در قسمت بعدی؛ هدف از برگزاری چنین جلساتی را تنویر افکار دانشجویان دانسته و در نهایت با توجه به اهمیت بررسی شرایط مردم افغانستان، اظهار امیدواری نمودند که بحث و گفتگو پیرامون این موضوعات بیش‌تر از پیش در میان جامعه اکادمیک افغانستان گسترش یابد. اشتراک‌کنندگان این ورکشاپ را دانشجویان و اساتید دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی این پوهنتون تشکیل می‌داد که در اخیر اشتراک‌کنندگان ضمن طرح سوالات خویش، پیشنهاد برگزاری بیشتر چنین برنامه هایی را نمودند.