(مداخله بالای عروق کرونر در بیماری های ایسکمیک قلبی یا انجیوگرافی قلب)

31 ثور 1402

مورخ 14/02/1402 پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی کنفرانس علمی را تحت عنوان « مداخله بالای عروق کرونر در بیماری های ایسکمیک قلبی یا انجیوگرافی قلب»، با حضور جمع کثیری از کادر علمی، اداری و محصلین پوهنتون جامی در سالون کنفرانس های این دانشگاه برگزار نمود. این کنفرانس با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط قاری محمد نعیم خطیبی آغاز گردید، در نخست محترم دوکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی ضمن خوش آمدگویی به اشتراک کنندگان، نکات چند پیرامون اهمیت دایر نمودن کنفرانس های علمی در سطح پوهنتون، ایراد فرمود. متعاقبا داکتر عبدالقادر امانی متخصص امراض قلبی در مورد اسباب و علت امراض اسکمیک قلب، تداوی های طبی، تداوی جراحی، معرفی کتلب پروسه انجوگرافی و انواع استنت ها را به بخث گرفت، سپس سوالات که دانشجویان داشتند مطرح نمودند و توسط جناب داکتر امانی پاسخ داده شد. دراخیر تحسین نامه ای که برای جناب دوکتور امانی از طرف پوهنتون درنظر گرفته شده بود توسط محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی به ایشان اعطاء گردید. محفل با دعائیه ی توسط استاد بصیر احمد نادی رئیس دانشکده شرعیات و علوم اسلامی خاتمه پیدانمود.