نقش مالیات در افزایش درآمدهای دولت و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن

23 سنبله 1401

گفتمان علمی" نقش مالیات در افزایش درآمدهای دولت و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن" از سوی دانشکده‌ی اقتصاد و مدیریت دانشگاه جامی به تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۰ ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۰:۳۰ بعد از ظهر با حضور مهمان ها از نهادهای دولتی، سازمان های خصوصی، اساتید، کارمندان و دانشجویان در سالون کنفرانس‌های جامی برگزار گردید. این گفتمان علمی با قرائت تلاوت آیات پیام پاک الهی توسط محترم بهاء‌الدین " جامی " آغاز و به تعقیب آن سخنان رهنمودی و افتتاحیه توسط استاد شمس‌الحق " فضل " معاون محترم اداری و مالی پوهنتون جامی؛ پیرامون اهمیت پرداخت مالیه توسط شهروندان کشور ادامه یافت. سپس موضوعات مرتبط بحت توسط محترمان: محترم غلام فاروق " مایار " آمر بررسی مستوفیت ولایت هرات به ارتباط تاریخچه مالیات در افغانستان و سهم مالیات در افزایش درآمد های دولت، سهم مالیات در بودجه های افغانستان و در بودجه هرات استاد جلیل احمد " فضل "، استاد پوهنئحی اقتصاد پوهنتون جامی در قسمت پیامدهای اقتصادی و مالیات از دید گاه علمی و تئوریکی محترم محمد رفیق شهیر، رئیس شورای متخصصان ولایت هرات در ارتباط مالیات از نگاه حقوق و پیامدهای اجتماعی آن برای اشتراک کنندگان ارائه گردید. متعاقبا به سوالات دانشجویان توسط اعضاء پنل پاسخ داده شد. در نهایت برنامه ضمن درخواست موفیقیت برای حضار با دعائیه ی خاتمه یافت.