فلسفه روزه و سلامت جسم

31 ثور 1402

دوشنبه مؤرخ ۱۴ حمل ۱۴۰۲ دانشکده های طب معالجوی و شرعیات پوهنتون جامی کنفرانس علمی را تحت عنوان « فلسفه روزه و سلامت جسم »، به مناسب بزرگ داشت از ماه مبارک رمضان با حضور جمع کثیری از کادر علمی، اداری، مهمانان از نهاد های مختلف و محصلین پوهنتون جامی در سالون کنفرانس های این نهاد برگزار نمودند. در نخست پس از تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید، محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی ضمن خوش آمدگویی به اشتراک کنندگان، نکات چند پیرامون اهمیت دایر نمودن کنفرانس های علمی در سطح پوهنتون بیان داشت. سپس محترم دکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی دانشگاه جامی فواید مهم روزه گرفتن را از بعد صحی و روانی به بحث گرفت. متعاقبا محترم عبدالرحمن عزیزی استاد پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی دانشگاه جامی در باره فلسفه روزه به استناد آیات قران و احادیث نبوی سخنان خویش را مطرح نمود و بیان داشت که روزه راه رسیدن به تقوا است. و در اخیر محفل فوق با دعائیه خاتمه پیدا نمود.