گزارش برگزاری کنفرانس علمی (توقف و مرگ ناگهانی قلبی)

8 جدی 1400

[robo-gallery id="2263"] برگزاری برنامه‌های علمی در سطح جامعه مخصوصاً دانشگاه‌ها، روحیه تحقیق و تفحص را در دانشجویان بیش از پیش بارور می‌سازد. لذا با عنایت به اثرات فوق‌العاده مثبت این‌گونه برنامه‌ها که در راستای هدف‌های متعالی نهادهای تحصیلات عالی می‌باشد، پوهنحی طب معالجوی دانشگاه جامی اقدام به برگزاری کنفرانس علمی تحت عنوان (توقف و مرگ ناگهانی قلبی) نموده است.   این کنفرانس علمی، روز شنبه مورخ ششم قوس 1400 ساعت 9:30 صبح با قرائت آیاتی چند از کلام  روح‌بخش الهی آغاز گردید.   به تعقیب آن، متخصص صاحب سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی پیرامون اهمیت شناخت عملکرد قلب، معلومات اجمالی ارائه نمودند.   بعد از ایشان دوکتور محمد هادی بینش عضو کادر علمی پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی به عنوان ارائه کننده‌ی این کنفرانس، پیرامون تعاریف مرگ آنی قلبی، آسیب‌شناسی، عوامل خطر مرتبط با توقف و مرگ ناگهانی قلبی و همچنین در مورد مدیریت ایست قلبی و روش برخورد با افراد دچار توقف قلبی، اطلاعات کافی و به‌روز برای اشتراک کننده‌گان ارائه نمود.       و در پایان کنفرانس علمی سوالات متعدد از جانب اشتراک کنندگان مطرح و پاسخ ارایه شد.