گزارش برگزاری کنفرانس علمی (روش های استریل سازی وسایل طبی)

13 جدی 1400

گزارش برگزاری کنفرانس علمی (روش های استریل سازی وسایل طبی) کنفرانس علمی (روش های استریل سازی وسایل طبی) با ارائه محمد مهدی کریمی استاد پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی در روز یکشنبه 28 قوس سال 1400خورشیدی بصورت حضوری در دانشگاه جامی برگزارگردید. [robo-gallery id="2263"]     اشتراک کننده‌گان این سیمینار که بیشتر محصلین پوهنحی طب را شامل می شدند در مورد اساسات استریل سازی ،روش های استریل سازی، انواع مواد استریل کننده و انواع دستگاه‌های استریل کننده آگاهی کسب نمودند. در این کنفرانس همچنین انواع دستگاه های استریل کننده مرطوب (( اتوکلاو ها)) به عنوان مهم ترین دستگاه استریل کننده وسایل Critical  نیز مورد بحث قرار گرفت. امید می رود با برگزاری این چنین برنامه های مؤثری بتوان سطح دانش طبی داکتران آینده کشور را بیش از پیش بلند برد.