گزارش جلسه ی استادان پوهنحی طب معالجوی

8 جدی 1400

گزارش جلسه ی استادان پوهنحی طب معالجوی شورای استادان پوهنحی طب معالجوی طی آجندا از قبل تعین شده با ریاست دوکتور سیدنعیم عالمی رئیس این دانشکده روز شنبه 8 عقرب سال: 1400 ساعت 2:00 بعد از ظهر در اتاق کنفرانسهای دانشگاه جامی برگزار گردید. ابتدا جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط مدیرتدریسی دانشکده طب معالجوی آغاز یافت، سپس استاد عتیق الله رحیمی معاون علمی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی اساتید  برگزاری چنین جلسات را در نظام آموزشی حیاتی خوانده و اظهار داشت: که ما در تلاشیم تا بتوانیم از مشوره های اساتید محترم چالش های که در سمستر قبل ممکن بوده باشد،  راهکار مناسب را اتخاذ نماییم، متعاقباً استاد شمس الحق فضل معاون اداری دانشگاه، عواقب منفی چالش های اقتصادی واجتماعی که در تحولات اخیر دامن گیر جامعه ما شده است را روی دانشگاه های خصوصی پر رنگ خوانده و اظهار داشت که عدم انگیزه محصلان در تحصیل باعث شده متقاضیان کانکور بطور بی سابقه‌ی تقلیل یابد. در ادامه دوکتور سیدنعیم عالمی رئیس دانشکده طب معالجوی پس از خیر مقدم گویی به حاضرین، هدف از تشکیل جلسه را اطلاع رسانی اقدامات انجام شده، برنامه ها و پلان ها درسمسترخزانی سال تحصیلی 1400 عنوان کرد. وی همچنان ضمن اعلام آمادگی جهت دریافت پیشنهادات و نظریات سازنده ی استادان، متعهد گردید که در سال جدید تحصیلی با فراهم نمودن فضای آموزشی مناسب، تجهیز نمودن لابراتوارها و تعیین استادان مجرب در حفظ و ارتقاء جایگاه پوهنحی طب میان سایر پوهنتون های کشور نهایت تلاش نماید.   در اخیر سید مسعود سادات مدیر تدریسی دانشکده طب معالجوی ضمن صحبت پیرامون اعلان نتایج، امتحانات معذرتی، امتحانات چانس دوم، و اخذ حاضری آنلاین از محصلان در هر ساعت درسی را خواسته و اظهار داشت که در سمستر پیش رو اساتید محترم مکلف اند که پالیسی پلان خود را قبل از آغاز درسها تائیدی دیپارتمنت را اخذنموده به محصلان بیان نمایند.   اهم فیصله های که در این جلسه شد قرار ذیل است.

• برگزاری کنفرانس های علمی از اساتید در جریان سمستر.
  • تولید انگیزه برای محصلان توسط اساتید در هرصنف درسی.
  • حاضری محصلان باید بصورت آفلاین توسط آی تی ترتیب گردد چون نت داخل دانشگاه خیلی ضعیف است اساتید موفق نمیشوند حاضری خودرا اخذ نمایند.
  • امتحان معذرتی باید براساس اصول لوایح و مقررات تحصیلات عالی باشد.
  • شقه امتحان را کمیته امتحانات باید بعداز رساندن نمره قبل از اعلان نتایج به استاد تسلیم دهد که امضا نماید.
در پایان این جلسه موضوعات عمومی پوهنحی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برخی از استادان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در ارتباط با موارد مطروحه پرداختند. ترتیب کننده گزارش: سید مسعود سادات مدیرتدریسی دانشکده طب معالجوی