گزارش ورکشاپ آموزشی روش تحقیق کاربردی ویژه دانشجویان حقوق و علوم سیاسی با تأکید بر فرایند منوگراف نویسی

2 جدی 1402

روش تحقیق کاربردی ویژه دانشجویان حقوق و علوم سیاسی با تأکید بر فرایند منوگراف نویسی عنوان ورکشاپ آموزشی است که به روز چهار شنبه مورخ۰۱/قوس/۱۴۰۲ توسط استاد محترم دکتر میرزا حسین فاضلی برای «۲۹» تن از دانشجویان پوهنحی حقوق و علوم سیاسی برگذار گردید. در ابتدای ورکشاپ دکتر میزاحسین فاضلی، نحوۀ پرورپزال نویسی، از قبیل بیان مسأله، تبدیل عنوان به سؤال اصلی واستخراج سؤالات فرعی ازدل سؤال اصلی، ارتباط فصول مونو گراف با سؤالات فرعی، فرضیه سازی، نحوۀ سامان دهی تحقیق و فراز وفرود های تحقیق را با محصلان شرکت کننده کارکردند. بهره گیری از مثال ها وموضوعات مربوط به حقوق و  علوم سیاسی وبا اولویت موضوعات مونوگراف محصلان، که از اولویت های ورکشاب بود بحث نمودند. در ادامه به فرایند انتخاب عنوان، پروسه تصویب عنوان، مدت زمان تدوین پایان نامه، انتخاب زمان دفاع پایان نامه و تکمیل اسناد و طی مراحل آن بعد از دفاع پایان نامه را مورد بحث قرار دادند. گفتنی است برنامه با استقبال گرم دانشجویان به بود. به تمام سوالات محصلان پاسخ های قناعت بخش ارایه شد. و برنامه با دعائیه خاتمه یافت.