جلسه اساتید پوهنحی حقوق و علوم سیاسی ( سمستر بهاری سال ۱۴۰۲)

2 جدی 1402

روز یکشنبه ۲۸ دلو ۱۴۰۱ معاونیت علمی دانشگاه جامی با همکاری و هماهنگی پوهنحی حقوق و علوم سیاسی، نشست هم‌اندیشی با کادر علمی پوهنحی حقوق و علوم سیاسی برگزار نمود. این جلسه به منظور اخذ نظریات اساتید جهت برنامه‌ریزی های بهتر برای سمستر بهاری ۱۴۰۲ ، دریافت نظریات اساتید در مورد برنامه های علمی تحقیقی و همچنین اخذ نظریات اساتید در مورد دیدگاه و مأموریت جدید پوهنحی برگزار گردید. جلسه ابتداء با تلاوت چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید و متعاقباَ؛ محترم دکتر عتیق الله رحیمی، معاون علمی پوهنتون؛ ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور اساتید، دیدگاه خویش را پیرامون چالش های سمستر قبلی و برنامه های جدید برای سمستر پیش‌رو مطرح نمود، دکتر رحیمی خطاب به اساتید بیان داشت که در سال ۱۴۰۲ رهبری دانشگاه روی پژوهش و تحقیقات علمی تمرکز و توجه بیشتر نموده و بودجه این بخش را افزایش داده اند، روی این ملحوظ اساتید از این فرصت استفاده نموده و پژوهش های علمی در زمینه های متفاوت انجام دهند. سپس استاد محمد طارق وامق رئیس پوهنحی حقوق و علوم سیاسی در مورد تطبیق برنامه‌های آکادمیک و علمی مطابق پالیسی های وزارت محترم تحصیلات عالی و دانشگاه جامی و همچنان نیازمندی های جامعه صحبت های همه جانبه‌ای خویش را مطرح نمود. به همین ترتیب در مورد دیدگاه جدید پوهنحی که توسط کمیته با صلاحیت ترتیب و تایید گردیده توسط معاونیت محترم علمی مباحثه صورت گرفت و اساتید از دیدگاه جدید پوهنحی در کنار اینکه آگاهی حاصل نمودند نظریاتی نیز در زمینه ابراز داشتند. در ادامه اساتید نظریات و پیشنهادات خویش را جهت بهبود امور بیان داشتند که توسط مسئوولین استماع گردید. در نهایت جلسه با دعای خیر توسط استاد عبدالرؤف ثاقب خاتمه یافت.