جلسه استادان پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی

8 حمل 1398

جلسه استادان پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی روز پنجشنبه مورخ ۸/۱/۱۳۹۸ با حضور معاونین دانشگاه، اساتید و مسؤلین پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی، با تلاوت آیات متبرکه قرآن عظیم الشأن توسط استاد غلام یحیی مجددی، برگزار شد. ابتدا استاد نصیراحمد فرهمند معاون علمی دانشگاه جامی ضمن عرض خیر مقدم و سپاسگزاری از حضور اساتید در جلسه، دیدگاه خود را در خصوص ضرورت برگزاری چنین جلسات بیان و تأکید نمود که جلسه استادان برای رفع مشکلات و ارتقای سطح کیفی دانشگاه مؤثر می باشد. وی همچنان علاوه نمود که با دیدگاه ها و نظریات استادان گرامی میتوانیم گامهای مؤثری در جهت بلند بردن جایگاه علمی و اداری دانشگاه برداریم. سپس استاد محمد طارق «وامق» رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ضمن قدردانی از زحمات بی دریغ استادان در حوزه تدریس، اساتید را به بازنگری مواد درسی، ترتیب پلان درسی هفته وار، بررسی روزانه حاضری های محصلین، تطبیق کامل مفردات درسی و درج راپور تدریس روزانه مکلف نمود. در ادامه استاد محمد سعید دانش آمر دیپارتمنت اداری- دیپلماسی پیرامون موضوع تحقیقات اساتید در سمستر آینده صحبت نموده و آنها را در عرصه تهیه و تدوین کتاب های درسی تشویق نمود. متعاقباً استاد خالد فقیری آمر دیپارتمنت قضایی-حارنوالی از نوآوری هایی در قسمت کلینیک حقوقی خبر داده و وعده سپرد که به زودی شاهد برگزاری محاکم تمثیلی خواهیم بود. در اخیر جلسه اساتید محترم روی موضوعات مختلف صحبت ها و نظریات خود را ابراز نموده و جلسه با دعائیه ای به پایان رسید.