جلسه استادان پوهنحئی های حقوق و علوم سیاسی

2 جدی 1402

برگزاری شورای استادان پوهنحئی های حقوق و علوم سیاسی پوهنتون جامی شنبه مؤرخ ۱۴ اسد ۱۴۰۲ با حضور هیئت رهبری در سالون جلسات دانشگاه برگزار گردید. این جلسه که جهت انسجام امور آکادمیک و ارائه‌ی راهکارهای بهتر برای ارتقای برنامه های علمی و فرهنگی پوهنحی برگزار شده بود با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز گردید. سپس دکتر عتیق الله رحیمی؛ معاون علمی دانشگاه ضمن عرض خوشامدگویی به اساتید، به بیان برخی از چالش‌های که دانشگاه در سمستر گذشته با آن مواجه بود پرداخت و ابراز امیدواری نمود که در سمستر خزانی با همت و قوت بیشتری به رفع چالش های پیش‌رو بپردازیم. در ادامه محترم استاد محمد طارق وامق رئیس پوهنحی حقوق و علوم سیاسی، محترم سید شفیع سادات آمر تضمین کیفیت و محترم دکتر بصیر احمد حصین رئیس مرکز تحقیقات علمی پوهنتون نکات مورد نظر را خدمت اعضای حاضر در جلسه مطرح نمودند. سپس اعضای حاضر در جلسه به بيان نظرات خويش در زمینه ی بهبود کیفیت آموزش در دانشگاه و برنامه‌های علمی تحقیقی پرداختند و بر ضرورت برگزاری چنین جلسات تاکید نمودند. در اخیر دکتر میر محمد ایوبی رئیس دانشگاه جامی ضمن جمع بندی جلسه، مجددا برای اساتید اطمینان داد که رهبری دانشگاه با تمام توان از برنامه‌های علمی و تحقیقی جهت بهبود کیفیت حمایت می نماید.