جلسه شورای استادان پوهنحی طب معالجوی

25 اسد 1402

مورخ 16/05/1402 پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی جلسه شورای استادان خود را با حضور معاونیت محترم علمی، کاردر علمی و اداری در اتاق جلسات دانشگاه جامی برگزار نمود. بمنظور بررسی عملکرد سمستر بهاری 1402 و افزایش بهره وری در سمستر خزانی 1402 جلسه ای شورای استادان دانشکده طب معالجوی بتاریخ فوق در اتاق جلسات دانشگاه جامی برگزار گردید. این جلسه با حضور محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی، آمریت تضمین کیفیت، کادر علمی و اداری دانشکده طب معالجوی تدویر یافت. این جلسه با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط محترم سید مسعود سادات مدیر تدریسی پوهنحی طب معالجوی آغاز گردید، متعاقبا دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی ضمن ابراز قدردانی از تلاش های اساتید این پوهنحی؛ صحبت های مقدماتی پیرامون اهداف تشکیل جلسه شورای استادان را بیان نمودند. و یاد آور گردید که نظریات استادان قطعاً در بهبود وضعیت تدریسی و پژوهشی پوهنتون تاثیر گذار بوده و می باشد. سپس طبق آجندا محترم دکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی برای استادان خوش آمدید گفته و از تلاشهای اساتید در سمستر بهاری 1402 تشکر نمودند و توجه استادان را به موارد خاص طی سمستر خزانی 1402 جلب نمودند. در قسمت بعدی این جلسه استاد سید شفیع سادات آمر تضمین کیفیت پوهنتون جامی پیرامون موضوع تضمین کیفیت توجه بیشتر اساتید را خواستار شد. متعاقبا استادان ضمن تشکر از برگزاری این جلسه نظریات شان را جهت بهبود وضعیت تدریسی و پژوهشی دانشکده ارائه نمودند و در نهایت جلسه با دعائیه به اختتمام رسید.