شورای اساتید دانشکده طب معالجوی

18 حمل 1400

شورای اساتید دانشکده طب معالجوی روز سه شنبه ۲۰ سنبله سال جاری باحضور معاونیت علمی، اساتید و مسؤلین دانشکده طب معالجوی برگذار و با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط سیدمسعود سادات آغاز شد. نصیراحمد فرهمند معاون علمی دانشگاه جامی ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور اساتید، دیدگاه خود را در خصوص ضرورت برگزاری چنین جلسات بیان نمود و اطمینان داد که چنین نشست های میتواند برای رفع مشکلات دانشگاه و ارتقای سطح دانشگاه مؤثر باشد. وی همچنان علاوه نمود که با پرسش و نقد و انتقاد اساتید عزیز است که میتوانیم قدمهای مؤثری در جهت ارتقاء علمی، فرهنگی و اداری دانشگاه برداریم. سپس دوکتور سیدنعیم عالمی رئیس دانشکده طب معالجوی ضمن قدردانی از زحمات بی مانند اساتید در حوزه تدریس، اساتید را به بازنگری مواد  درسی، ترتیب پلان درسی در شروع سمستر در طی ۱۶ هفته درسی با ذکر عناوین در قالب یک زمانبندی مشخص و قررار دادن آن در دسترس محصلان و مدیریت تدریسی، تطبیق کامل مفردات درسی و درج راپور تدریس روزانه مکلف نمود.