نشست هم‌اندیشی مسوولین پوهنحی با نماینده های صنوف

7 سنبله 1402

سه شنبه مؤرخ 07 سنبله ۱۴۰۲ مسؤولین دانشکدۀ با حضور معاونیت امور محصلان، معاونیت اداری و مالی و آمریت تضمین کیفیت جلسه ی را با نمایندگان صنوف در سالون جلسات دانشگاه؛ جهت بیان مطالب مهم و استماع پیشنهادات و دیدگاه‌های محصلان برگزار نمود. جلسه ابتداء با تلاوت کلام روح پرور الهی توسط یکی از محصلین آغاز و به تعقیب آن محترم استاد عزیز الله "صامت " معاون پوهنحی اقتصاد، حضور نمایندگان صنوف را در جلسه خوش آمدید عرض نموده و به بیان مکلفیت ها و رسالت های مهم دانشجویان پرداخت و خاطر نشان نمود که در شرایط کنونی این دانشکده خود را مکلف میداند، تا بیشتر از قبل در راستای ارتقای کیفیت تلاش نماید. همچنان در مورد فعالیت های انجام شده و در حال اجراء مرتبط با ارتقاء کیفیت تدریس، برگزاری برنامه های فرا درسی و خدمات رفاهی محصلان توضیحات لازم عرض نمود. در ادامه محترم عبدالرؤف قاری زاده ضمن تشکری از معاونیت محترم اداری و مالی جهت فراهم آوری تسهیلات و لوازم مورد نیاز صنوف، از تلاش دانشجویان اقتصاد در قسمت توجه به امورات نظم و دیسپلینی تقدیر نمود و سخنان خویش را با ارائه معلومات در مورد برگزاری محفل تقدیر از دانشجویان نخبه با اعطای بورسیه تحصیلی به اتمام رساند. سپس استاد شمس الحق " فضل " ( معاون اداری و مالی و استاد پوهنحی اقتصاد) از تجهیز صنوف با 11 پایه تلویزیون جدید و برطرف نمودن مشکلات سیستم سرمایش و گرمایش خبر داد، دانشجویان را به سهمگیری در نوشتن مقالات و فعالیت های علمی دانشجویی در نشریه جام دانش و برگزاری سمینارهای دانشجوی توسط دانشجویان که نشانگر توانایی علمی و پژوهشی آنان میباشد؛ دعوت نمود. متعاقباَ محترم استاد سید شفیع " سادات " ( آمر تضمین کیفیت دانشگاه جامی )، علاوه بر بیان جایگاه دانشگاه جامی از نظر کیفیت و اعتبار دهی وزارت محترم تحصیلات عالی در مورد دریافت امتیازات اعتبار نامه اکادمیک معلومات ارایه و در پایان سهمگیری دانشجویان را در انکشاف جامعه مهم تلقی نمود. در ادامه این جلسه نمایندهای دانشجویان چالشها و پیشنهادات خود را بیان نمودند. در اخیر بعد از بیان راهکارهای حل چالش ها و جمع بندی موارد مطرح شده توسط معاونیت پوهنحی، جلسه با دعائیه خیر به پایان رسید.