نشست هم اندیشی مسوؤلین پوهنحی اقتصاد با اساتید

14 سنبله 1401

از آنجائیکه گسترش بهبود کیفیت خدمات در صدر فعالیت های پوهنحی اقتصاد قرار دارد، بر همین اساس جلسه شورای اساتید دانشکده اقتصاد و مدیریت پوهنتون جامی به روز سه شنبه مورخ ۰۸ / ۰۶ /۱۴۰۱ با حضور معاونین محترم پوهنتون، مسوؤلین پوهنحی و اعضای محترم هیئت علمی در سالون جلسات دانشگاه جامی برگزار گردید.. جلسه ابتداء با تلاوت چند از آیات قرآن مجید توسط استاد خلیل الله محمدی آغاز و متعاقباَ؛ محترم دکتر عتیق الله رحیمی، معاون علمی پوهنتون؛ ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور اساتید، دیدگاه خود را در خصوص چالش های پیش رو بیان نمود و اطمینان داد که چنین نشست های می‌تواند، در رفع مشکلات مؤثر واقع شود. همچنان ایشان از اساتید خواستند، تا در سمستر پیشرو با جدیّت و تلاش بیشتر کار خویش را آغاز نمایند. سپس استاد شمس الحق فضل؛ سرپرست پوهنحی اقتصاد به ایراد سخن پرداخته و اساتید را به ارائه ی کورس پالیسی، تطبیق مفردات درسی، بازنگری مواد درسی، ترتیب پلان انفرادی در شروع سمستر و تهیّه گزارش ارزیابی خودی، نوشتن تحقیقات علمی، تالیف کتب درسی، برگزاری کنفرانس ها علمی، و ورکشاپ ارتقای ظرفیت در جریان سمستر تاکید نمود. در ادامه اساتید نظریات خویش را در قسمت بهبود کیفیت آموزش، برگزاری برنامه های علمی، تحقیقی و فرهنگی ارائه نمودند. در نهایت جلسه با دعای خیر توسط استاد فقیر احمد ساجد خاتمه یافت.