امضاء تفاهمنامه همکاری بین پوهنتون جامی و ریاست معراف ولایت هرات

26 اسد 1399

تقویت پیوند بین مکتب و دانشگاه به تاریخ ۱۳۹۹/۵/۲۶ تفاهمنامه همکاری بین پوهنتون جامی و ریاست معارف، توسط محترم دکتر میر محمد ایوبی رئیس پوهنتون جامی و محترم دکتر زکریا رحیمی رئیس معارف ولایت هرات، امضا گردید. از آنجائیکه دانشگاه و مکتب دو نهادی هستند که همواره با هم مرتبط بوده و هر دو در شگوفایی جامعه نقش بارز را ایفا می نمایند، دانشگاه جامی به عنوان یک نهاد تحصیلات عالی پیشتاز همواره خود را ملزم به حمایت و همکاری با ریاست محترم معارف ولایت هرات و مکاتب این ولایت دانسته است و با برنامه های آموزشی، ارتقای ظرفیت برای معلمان مکاتب، برگزاری کنفرانس های معلوماتی برای دانش آموزان و حمایت های لوجیستیکی برنامه های موثر را راه اندازی نموده است. بر مبنای مفاد این تفاهمنامه، روابط بین مکتب و دانشگاه تقویت یافته و همکاری های قبلی پوهنتون جامی با مکاتب شهر هرات افزایش خواهد یافت. با پیروی از امر نیک سهم گیری در انکشاف جامعه، پوهنتون جامی از چند سال به اینطرف، با تعدادی از مکاتب شهر هرات همکاری داشته و اکنون مصمم است تا در پرتو مفاد این تفاهمنامه، فعالیت های خود را گسترش دهد.