امضاء تفاهمنامه همکاری های مشترک با دانشگاه بین المللی چابهار ایران

22 سنبله 1399

دانشگاه جامی همواره در تلاش است تا با گسترش روابط آکادمیک با نهاد های معتبر علمی ملی، منطقوی و جهانی زمینه ساز رشد بیشتر استعداد های دانشجویان خود باشد. بر مبنای این اصل و به ادامه عقد تفاهمنامه های همکاری با نهاد های معتبر، اینبار با دانشگاه بین المللی چابهار واقع در شهر چابهار جمهوری اسلامی ایران رایزنی های اولیه عقد تفاهمنامه‌ی همکاری های مشترک را انجام داده است. به منظور پیگیری مفاد تفاهمنامه بین پوهنتون جامی و دانشگاه بین‌المللی چابهار، محترم استاد محمد طارق وامق رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی و محترم استاد محمد صادق اکبری آمر امور فرهنگی پوهنتون جامی، به شهر چابهار جمهوری اسلامی ایران سفر نموده و با مقامات آن دانشگاه جهت اجرایی شدن تفاهمنامه ملاقات نمودند. بر مبنای مفاد این تفاهمنامه بستر مناسب سیر های های علمی مشترک، بورسیه های تحصیلی بصورت رایگان و نیمه رایگان، تحقیقات مشترک و دعوت از اساتید ایرانی و بلعکس  محقق خواهد شد.