امضای تفاهم‌نامه همکاری های دوجانبه میان وزارت محترم امور مهاجرین و عودت کنندگان و پوهنتون جامی!

20 عقرب 1402

پوهنتون جامی به منظور کمک و همکاری با برادران مومن مهاجر خویش و با روی کرد انکشاف جامعه و تحقق حس ترقی و پیشرفت و نهادینه سازی همیاری و همکاری در بخش های مختلف جامعه، با وزارت محترم مهاجرین و عودت کنندگان تفاهم‌نامه همکاری های دوجانبه را روز شنبه مؤرخ ٢٠ عقرب ۱۴۰۲ طی یک محفل با شکوه در مقر ریاست پوهنتون جامی به امضاء رساند. محفل با قرآئت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط محترم مفتی قاری عبدالمطلب آغاز گردید، سپس محترم دکتر میرمحمد ایوبی رئیس پوهنتون جامی ضمن خوش آمدید به مهمانان، حضور وزیر محترم امور مهاجرین و هیئت همراه شان پیرامون اهداف و محور های تفاهمنامه به ایراد سخن پرداخته و از همکاری های رهبری حکومت برای نزدیکی مردم با نهاد های فوق ابراز سپاس و قدردانی نمودند. سپس محترم دکترعبدالسمیع ولیزاده رئیس موسسه تحصیلات عالی هریوا ضمن تقدیر و تشکری از رهبری حکومت بابت ایجاد زمینه فضای صلح، در مورد اهمیت امضای تفاهمنامه و اعطای بورسیه های تحصیلی برای مهاجرین و عودت کنندگان به ایراد سخن پرداختند. در ادامه محترم زاهدالله زاهد مشاور وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان پیرامون اهمیت ارتباط نهاد های اکادمیک با حکومت به ایراد سخن پرداخته و از پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی بابت اعطای بورسیه های تحصیلی رایگان در شرایط فعلی تقدیر و تشکری نمود. متعاقبا مولوی عبد الجمیل مزمل معاون مالی و اداری معارف اعلان همکاری نموده و بعد از آن محترم الحاج مولوی خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان به ایراد سخن پراخته و در مورد ضرورت همکاری و همیاری با مهاجرین صحبت نموده و از همکاری های همه جانبه پوهنتون و موسسات تحصیلی خصوصی اظهار سپاس و امتنان نمودند. در اخیر تفاهم نامه همکاری های دو جانبه وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با پوهنتون جامی با محوریت: برگزاری برنامه‌های آموزشی برای کارمندان و پرسونل مرتبط با وزارت محترم مهاجرین وعودت کنندگان، فراهم سازی زمینه برگزاری برنامه های آموزشی و ورکشاپ های آموزشی برای کارمندان ادارات مربوطه آن وزارت و راه اندازی کمپاین های آگاهی دهی قوانین و مقررات امارت اسلامی افغانستان برای مهاجرین وعودت کننده گان به وطن، بهره‌مندی از تخفیف‌های ویژه صحی در شفاخانه معالجوی جامی برای کارمندان وزارت محترم امور مهاجرین و عودت کنندگان و اختصاص بورسیه‌های تحصیلی سالانه برای کارمندان آن اداره می‌باشد، به امضاء رسید. در پایان محفل با دعائیه محترم مفتی احدی صاحب رئیس پلان و پالیسی وزارت امورمهاجرین و عودت کنندگان به پایان رسید.