امضای تفاهم‌نامه همکاری های دوجانبه میان ریاست محترم شاروالی ولایت هرات و پوهنتون جامی!

17 عقرب 1402

پوهنتون جامی به منظور انجام رسالت خویش و به منظور نهادینه‌سازی فرهنگ شهرنشینی، تربیه جامعه‌ای آگاه، متعهد و آراسته به فضایل اخلاقی و اسلامی و همیاری با شاروالی هرات تفاهم‌نامه همکاری های دوجانبه را روز چهارشنبه مؤرخ ۱۷ عقرب ۱۴۰۲ طی یک محفل با شکوه در مقر ریاست محترم شاروالی به امضاء رساند. در ابتداء بعد از تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید، محترم الحاج جاوید مایار رئیس حکومتداری شهری شاروالی ضمن خوش آمد گویی مهمانان پیرامون اهمیت روابط و همکاری‌های دوجانبه میان سکتور شاروالی و تحصیلات عالی، از جایگاه پوهنتون جامی در نظام تحصیلی افغانستان به نیکویی یاد نمودند. متعاقباً محترم دکتر میرمحمد ایوبی، رئیس پوهنتون جامی با اعلان آمادگی از همکاری‌های دوجانبه میان پوهنتون جامی و ریاست شاروالی، از اجراآت و همکاری های رهبری حکومت برای نزدیکی مردم با نهاد های فوق ابراز سپاس و قدردانی نمودند. سپس الحاج ملا عبدالرازق راشد ریاست محترم شاروالی ولایت هرات پیرامون اهمیت انعقاد تفاهمنامه فی مابین پوهنتون جامی و شاروالی هرات به ایراد سخن پرداخت. مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه همکاری در جهت اطلاع‌رسانی از طریق: نصب بنرها در سطح شهر و ولسوالی‌‌ها، دیوارنگاره‌ها و سایر ابزار آگاهی‌دهی مطابق به امکانات طرفین، برگزاری برنامه‌های آموزشی برای کارمندان و پرسونل مرتبط با شاروالی، همکاری‌های فرهنگی در جهت تقویت و رشد جامعه، فراهم سازی زمینه فعالیت عملی و پراکتیک و افزایش سطح مهارت های عملی متناسب با تئوری های علمی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان، بهره‌مندی از تخفیف‌های ویژه صحی در شفاخانه معالجوی جامی برای کارمندان شاروالی و اختصاص بورسیه‌های تحصیلی سالانه برای کارمندان شاروالی توسط پوهنتون جامی می‌باشد. در پایان محفل با دعائیه خیر به پایان رسید!