برگزاری جام محصل (فوتسال)

9 عقرب 1402

ورزش ضامن سلامتی! سه‌شنبه مورخ 9 عقرب 1402 مسابقات فوتسال پوهنتون جامی تحت نام «جام محصل» با حضور هیئت رهبری، استادان و تیم های ورزشی محصلین پوهنتون جامی، افتتاح شد. محفل با تلاوت آیات چند از قرآن کریم توسط محترم استاد سید مسعود سادات آغاز گردید و سپس محترم محمد سمیع الرحمن امیری مسئول برگزاری مسابقات پیرامون ارزش و اهمیت ورزش صحبت نموده و همچنین نحوه برگزاری جام را به حاضرین شرح دادند. در ادامه محترم داکتر عبدالرؤف قاری زاده (معاون امور محصلان پوهنتون جامی) ضمن خوش آمدگوی به مهمانان، هدف از برگزاری این مسابقات را "سلامت جسمی و رفع خستگی های ذهنی محصلین" عنوان نموده و متذکر گردید که برگزاری ورزش جزء از برنامه های ثابت و مداوم آمریت امور فرهنگی دانشگاه جامی می باشد. جام (محصل) همه ساله میان محصلین پوهنحی های مختلفه دانشگاه جامی برگزار میگردد و امسال نیز با حضور 16 تیم ورزشی در جمنازیوم ورزشی استقلال، برگزار شده است.