برگزاری سمینار علمی و کاربردی کارآفرینی، توسعه اقتصادی، رفاه و کاهش فقر در افغانستان

24 عقرب 1402

سمینار فوق از جانب دانشگاه جامی، موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان و موسسه خدمات بشر دوستانه سفید، بتاریخ 24 عقرب سال 1402 از ساعت 09:00 صبح الی 12:00 ظهر در سالون کنفرانس های علمی دانشگاه جامی برگزار گردید. برنامه با گردانندگی محترم مجتبی نبی زاده مسئول رسانه های موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان آغاز و با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط محترم استاد منصور محب استاده دانشکده شرعیات دانشگاه جامی افتتاح گردید. در ادامه محترم محمد حنیف فرزان رئیس هیئت مدیره مؤسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان ضمن خوش آمد گویی به مهمانان از دانشگاه جامی بابت مشارکت در برگزاری این برنامه علمی و کاربردی ابراز سپاس و امتنان نمود و مژده داد که تیم دختران کار آفرین هرات در مسابقه کمپ کار آفرینی این موسسه در سال 2023 مقام دوم را کسب نموده اند. وی تذکر داد که که در سال آینده کمپ کارآفرینی سال 2024 نیز راه اندازی خواهد گردید و علاقه مندان می¬توانند که ایده های کارآفرینانه خود را ارائه نمایند و سه تیم کارآفرینی از دانشگاه جامی پذیرفته خواهد شد. در ادامه موصوف موجودیت بزنس هاب در دانشگاه جامی را فرصتی دیگر برای پرورش ایده های کارافرینانه تلقی نمود و تاسیس آن را برای دانشگاه جامی و دانشجویان یک امتیاز و ابتکار عالی خواند. سپس محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی دانشگاه جامی از برگزاری این سمینار علمی و کاربردی ابراز خرسندی نمود و از جانب وی برگزاری چنین برنامه ها هم راستا با اهداف و رسالت دانشگاه جامی تلقی گردید، وی در مورد نقش دانشگاه ها در ترویج و نهادینه سازی دانش کارآفرینی به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت که ایجاد نهاد های مانند بزنس هاب، مرکز کاریابی و سایر تمهیدات لازم دانشگاه جامی را به یک دانشگاه کارآفرین محور تبدیل خواهد نمود. در ادامه محترم عزیز الله صامت معاون دانشکده اقتصاد دانشگاه جامی در مورد راهکار های مؤثر برای توسعه اقتصادی، رفاه و کاهش فقر صحبت نمود و توجه به کارآفرینی، حمایت و آموزش کارآفرینان را در راستای افزایش درآمد داخلی، در آمد ملی، در آمر سرانه، افزایش اشتغال و کاهش فقر مؤثر خواند و از اشتراک کنندگاه خواست که در مسیر توسعه و تعالی کشور نقش خویش را ادا نمایند و اظهار داشت که بزنس هاب توسعه پایدار در دانشگاه جامی برای پروش و کاربردی سازی ایده های کارآفرینانه با دانشجویان و سایر افراد همکاری لازم خواهد نمود. سپس محترم عبدالقاهر بهشتی عضو بورد رهبری موسسه خدمات بشر دوستانه سفید به ارائه سمینار کارآفرینی و الزامات آن پرداخت. وی در مورد نقش و اهمیت کارآفرینی صحبت نمود و چگونکی اقدام به سمت کارآفرینی را روشن نمود همچنان متذکر گردید کمپ کارآفرینی 2024 مؤسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان و بزنس هاب توسعه پایدار در دانشگاه جامی فرصت خوبی برای پرورش و باروری ایده ها و رؤیا های کار آفرینی خواهد بود. در بخش دیگر این برنامه اشتراک کنندگان، دیدگاه های خویش را در مورد کارآفرینی، توسعه، کاهش فقر و رفاه بیان نمودند. برنامه با توزیع هدایا و تصدیق نامه برای اشتراک کنندگان به پایان رسید.