برگزاری محفل ختم مسابقات جام فوتسال!

29 عقرب 1402

مسابقات فوتسال (جام محصل) پوهنتون جامی که با اشتراک 16 تیم از دانشکده های مختلف آغاز شده بود، با قهرمانی تیم الف سمستر هفتم دانشکده طب معالجوی به پایان رسید. در آخرین بازی این جام، به تاریخ 29/8/1402 تیم های الف و ب سمستر هفتم دانشکده طب معالجوی به مصاف هم رفتند که تیم الف سمستر هفتم توانست با نتیجه 4 بر 3 برنده جام قهرمانی گردد. در این مسابقات، تیم ب سمستر هفتم دانشکده طب معالجوی نایب قهرمان و تیم سمستر چهارم دانشکده طب معالجوی در جایگاه سوم ایستاد. کاپ اخلاق این جام، برای تیم منتخب پوهنحی اقتصاد که تمام موازین اخلاق ورزشی را تا به آخر بازی‌های خود رعایت نمودند تقدیم شد. محترم عبدالروف قاریزاده معاون امور محصلان دانشگاه جامی در ختم این مسابقات، ورزش را ضامن صحتمندی خوانده، گفت که ورزش همواره پیام آور صلح و اتحاد در جامعه بوده و پوهنتون جامی متعهد است تا زمینه رشد مهارت ها و شگوفا ساختن استعداد های جسمی و ذهنی محصلان را از طریق برگزاری تورنمنت های ورزشی فراهم سازد. در ادامه محترم استاد امیری مسئول برگزاری جام، ضمن تشریح روند برگزاری مسابقات از پوهنتون جامی بابت ایجاد زمینه برگزاری این تورنمنت قدر دانی نمود. همچنان، محترم مولوی محمود مشفق معاون ریاست تربیت بدنی ولایت هرات ضمن قدردانی از برگزاری چنین برنامه های، در باب اهمیت ورزش از دیدگاه اسلام به ایراد سخن پرداخته متذکر گردید که اداره تربیت بدنی هرات آماده هر نوع همکاری در زمینه ورزش برای ورزشکاران می باشد. در این مسابقات آقای سجاد ( محصل سمستر هفتم دانشکده طب معالجوی) به عنوان بهترین بازیکن، آقای آرش ( محصل سمستر چهارم دانشکده طب معالجوی ) به عنوان آقای گل و آقای یاسین خپلواک ( محصل سمستر هفتم دانشکده طب معالجوی) به عنوان بهترین دروازه بان، تقدیر و جوایز نفیسی برای شان تقدیم گردید. قابل ذکر است که در محفل اختتامیه این جام محترم استاد حازم جمشیدی رئیس فدراسیون ورزشی پوهنتون‌های زون غرب نیز حضور داشت و حمایت همه جانبه خود را از ورزشکاران و برگزاری همچون برنامه‌ها اعلان نمود.