برگزاری موفقانه کانکور بهاری ۱۴۰۰

27 حمل 1400

افزایش علاقمندی به کسب دانش در دانشگاه جامی! امروز 27 حمل، کانکور عمومی برای ورود به سمستر بهاری سال 1400 پوهنتون جامی برگزار گردید. این امتحان در فضای آرام و منظم با حضور هیئت نظارت وزارت تحصیلات عالی، هیئت رهبری و اساتید دانشگاه جامی و با اشتراک تعداد زیادی از جوانان جویای علم و دانش، در سالون کنفرانس ها و تعدادی از صنوف این پوهنتون دایر گردید. محفل با تلاوت آیات متبرک کلام پاک الهی آغاز گردید، سپس دکتر میر محمد ایوبی رئیس پوهنتون جامی به ایراد سخن پرداخت و جوانان را به کسب علم و دانش تشویق نمود. در ادامه، پوهنوال فرید احمد فرزام به حیث عضو نظارت از این امتحان، ضمن معرفی پروسه نظارت، فضا و نظم امتحان را عالی توصیف کرد. جهت آشنایی بیشتر دانشجویان به پروسه امتحان، استاد نصیراحمد فرهمند معاون علمی دانشگاه جامی به متقاضیان معلومات داد. شایان ذکر است، متقاضیان سمستر بهاری که از این کانکور بازمانده اند، میتوانند برای اشتراک در کانکور متفرقه که به تاریخ دهم ثور سال روان برگزار میگردد، ثبت نام نمایند.