برگزاری ورکشاپ تخصصی مدیریت بحران و آسیب شناسی ساختمان ها پسا زلزله

4 عقرب 1402

ورکشاپ آموزشی وتخصصی تحت عنوان " مدیریت بحران وآسیب شناسی ساختمان‌های پسا زلزله " از سوی پوهنتون جامی با همکاری ریاست محترم شاروالی و مؤسسه محترم میرآب ویژه انجینیران بتاریخ ۱۴۰۲/۸/۴ در سالون کفنرانس های دانشگاه جامی برگزاری گردید. در نخست پس از تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید، محترم دکتور سید نعیم عالمی رئیس دانشکده طب معالجوی و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون جامی ضمن خوش‌آمدگویی به مهمان پیام و سخنان خویش را پیرامون موضوع مطرح نمود. به تعقیب شان محترم انجینیر عبدالا قاضی زاده رئیس تخنیکی وسکتوری شاروالی به ایراد سخن پرداخت و از پوهنتون جامی بابت برگزاری این ورکشاپ قدردانی نمود. در ادامه ارائه کنندگان هر کدام به ترتیب محترم انجینیر سید عبدالباسط رحمانی پژوهشگر مدیریت حوادث طبیعی، محترم مجید رضاپور ماستر سازه از دانشگاه فردوسی، محترم مهندس علیرضا سعیدی مدرس فرماندهی عملیات و مدیریت بحران و مدیر عامل سازمان مردم نهاد موج پیشرو از کشور جمهوری اسلامی ایران پیرامون موضوعاتی چون؛ حالات اضطرار، رسیدگی به حوادث، مبانی زلزله، اجزای ساختمان ورفتار آنها در برابر زلزله، دسته بندی صدمات وارده به ساختمانها، آسیب شناسی ساختمانها، اسکان های اضطراری، اسکان های موقت، اسکان های دائمی در پسا زلزله به ایراد صحبت پرداختند. در ادامه محترم پوهنیار نعمان محب رئیس پوهنحئی انجینیری پوهنتون هرات به عنوان آخرین ارایه کننده در زمینه تقویت سازی ساختمان ها و راه حل های مناسب برای ترمیم و استفاده منازل بحث های علمی و عملی را بیان نمودند. در اخیر برنامه تعداد زیادی از انجینیران بطور رضا کارانه علاقه مندی نشان دادند تا با همراه انجینیران نواحی شاروالی درقسمت بازدید و بررسی از ساختمان ها با اداره شهر داری هم کاری داشته باشند.