برگزاری ورکشاپ دو روزۀ صحت، مصئونیت و امنیت در محیط کار

28 قوس 1401

برگزاری ورکشاپ دو روزۀ "صحت، مصئونیت و امنیت در محیط کار" برای کارکنان ادارات دولتی!
به اساس تفاهم‌نامه‌ی قبلیِ امضاء‌شده میان ریاست منابع بشری ولایت هرات و پوهنتون جامی و بخاطر اجرای مواد این تفاهم‌نامه، ورکشاپ دو روزه‌ای که توسط این دو نهاد برای کارکنان ادارات دولتی در مقر این پوهنتون تحت عنوان "صحت، مصئونیت و امنیت در محیط کار" از تاریخ 27 قوس 1401 خورشیدی برگزار شده بود، امروز (28 قوس 1401 خورشیدی) با تفویض سپاس‌نامه برای ارائه‌کنندگان و تصدیق‌نامه برای اشتراک‌کنندگان خاتمه یافت.
هدف از برگزاری این ورکشاپ، معرفیِ محیطی امن و سالم کاری برای کارکنان ادارات دولتی عنوان شده است.
موضوعاتی چون اهمیت منابع انسانی در سازمان‌ها، تعریف امنیت و مصئونیت، انواع مصئونیت، امنیت و مصئونیت در قانون کار افغانستان، علل بروز حالات اضطرار و امنیتی در سازمان‌ها، روش‌های مبارزه با امورات امنیتی، مسئولیت‌های کارفرمایان و کارکنان بخاطر مدیریت مسائل ایمنی، نظام‌های جبران خدمات برای کارکنان و خدمات رفاهی از جمله موضوعاتی اند که در روز نخست توسط محترم شمس‌الحق «فضل» معاون اداری و مالی پوهنتون جامی ارائه شد.
در روز دوم این ورکشاپ محترم داکتر سید نعیم «عالمی» رئیس دانشکدۀ طب معالجوی پوهنتون جامی موضوعات سلامت کاری، طبقه‌بندی بیماری‌های شغلی، ویژگی‌های بیماری‌های شغلی، مراحل پیش‌گیری زیان‌آور محیط کار، انواع پیش‌گیری‌ها در بیماری‌های شغلی و خسته‌گی‌های ناشی از کار را مورد بحث قرار دادند.
پوهنتون جامی متعهد است تا در قسمت سهم‌گیری در انکشاف جامعه و افزایش ارتقای ظرفیت افراد، برنامه‌های آموزشی متعددی را برای کارکنان نهادهای همکار برگزار نماید.